Wie zijn wij en wat is onze werkwijze.

Mijn naam is Mike Jansen en ik ben al Sinds 2010 actief in de tuinbouw.
Ik ben begonnen met het plaatsen van beschoeiingen en heb mij en mijn team uitgebreid in de loop der jaren.
 
Dit is onze werkwijze
 
 
Interesse
U bent op zoek naar een bedrijf dat schuttingen, beschoeiingen en vlonders plaatst . Onze stijl spreekt u aan of wellicht heeft u en tuin gezien die ontworpen of aangelegd is door ons. Wat moet u doen?

Contact
U wilt graag dat wij vrijblijvend bij u langskomen voor een eerste gesprek. Heeft u al een idee in gedachten of wilt u liever dat u op ideeën brengen door middel van foto's dan is dat mogelijk. Het is goed om nu al over het budget na te denken. Ook plannen we een datum voor een afspraak.

Eerste afspraak 
Wij komen bij u op locatie kijken en we wisselen wensen en ideeën uit. We spreken over de gewenste diensten en eventueel een ontwerp.

Offerte 
Aan de hand van ons eerste gesprek maken wij een offerte. De offerte is dan gebaseerd op de aangegeven wensen en ideeën. De offerte wordt gespecificeerd aangeleverd dit zorgt voor overzicht zodat u per onderdeel de kosten kunt bekijken.

Vervolg afspraak
Als u nog vragen of aanpassingen heeft met betrekking tot de offerte dan is het mogelijk dat wij nogmaals langs komen om dit met u door te nemen zodat er voor u alles duidelijk en helder is.

Definitief akkoord 
Als u akkoord gaat met de offerte en deze dan ondertekend retour mailt dan nemen wij contact met u op voor het inplannen van de klus. De planning wordt samen besproken: wanneer starten wij? Hoe lang gaat het duren? Tijdens de klus is er regelmatig contact en komt de uitvoerder verschillende keren langs om te zien of alles naar tevredenheid verloopt.

Nazorg 
Tijdens de oplevering bespreekt u met onze uitvoerder het proces en de daadwerkelijke uitvoering.  


Contact opnemen

Creatie & design: Worldwebdesign | Privacy Policy