BUITENVERBLIJVEN

een eyecatcher in uw tuin

"In elk gewenst model en maat"

Een buitenverblijf is een gebouw dat los op uw perceel staat. Hier zijn oneindig veel mogelijkheden in qua ontwerp en plaatsing. Een buitenverblijf zorgt voor extra luxe in uw tuin. U kunt het hele jaar genieten van de natuur en rust in u eigen tuin. Samen met u gaan we kijken welk soort buitenverblijf het beste bij u past. U bepaald tenslotte wat het ontwerp zal zijn, maar ook welke materialen, elementen en accessoires. Zo zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om u veranda af te werken met een glazen schuifwand, dit zorgt voor behoudt van warmte en geeft een gezellige sfeer. 

Geheel naar wens!


Een buitenverblijf kan geheel naar eigen wens en idee voor u op maat gemaakt worden. Tot in detail bepaalt u zelf hoe u buitenverblijf eruit moet komen te zien. Alleen op die manier zal u 100% tevreden zijn over u buitenverblijf. Neem een kijkje op onze projecten pagina en laat u inspireren over de mogelijkheden! Werkt u veel thuis? Dan kunt u van uw buitenverblijf een kantoor maken doormiddel van steellook kozijnen en schuifdeuren! 

Het fijne van een buitenverblijf is dat in de meeste gevallen geen vergunning nodig is! Mocht het voor u niet helemaal duidelijk zijn of komt u er niet uit dan helpen wij graag.Design & creatie: Worldwebdesign