LUXE VERANDA

Perfect voor een zomeravond

"Altijd genieten van het buitenleven"

Een veranda is een verlenging van uw woning en zorgt ook voor extra sfeer en comfort aan u huis.
Wat zo fijn is aan een veranda is dat u het gehele jaar kunt genieten van het buitenleven.
Wij kunnen een veranda geheel op maat voor u maken en dan naar u eigen wensen en ideeën bouwen.
Wij maken hierbij gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Hij kan in verschillende stijlen gebouwd worden, zodat de veranda bij u en uw woning past.
Zo zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om u veranda af te werken met een glazen schuifwand, dit zorgt voor behoudt van warmte en geeft een gezellige sfeer.

De opbouw

De veranda’s worden over het algemeen aan de gevel vast gemonteerd en de andere zijde van de veranda rust op robuuste steunpilaren van douglas of eiken hout.
De steunpilaren worden voorzien van hardstenen of betonnen sokkels.
Een lichtstraat in uw veranda zorgt voor extra daglicht in de woning.
Het is ook mogelijk dat wij de veranda voor u op maat zagen en deze leveren als houtbouw pakket zodat u hem zelf kunt monteren.

Onbetwist de houtbouwspecialist

Mijn naam is Mike Jansen en ik ben sinds 2010 actief in de houtbouw. Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen bij een bouwbedrijf en ik kwam er al snel achter dat ik ook mijn eigen bedrijf wilde opstarten. Na het plaatsen van diverse houtbouwprojecten heb ik het team uitgebreid met vakmannen. Dagelijks werken wij samen om uw wensen uit te laten komen en dit doen wij met veel plezier.

Via vrienden werden we geattendeerd op Mike van MJmontage. Mike en zijn collega hebben een prachtig buitenverblijf met schuur ontworpen en gebouwd! Wat een stukje vakwerk!!
Design & creatie: Worldwebdesign