Werkwijze

P1012730

Stap 1

Kennismaking en oriëntatie

Wilt u meer informatie over de werkwijze van MJMontage, onze ideeën en het kostenplaatje?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons. In dit gesprek kunnen we samen de mogelijkheden en ideeën uitwisselen. Tijdens het gesprek zetten wij uw wensen en eisen op een rij en brengen we de maten, het gewenste idee en details in kaart. Na het oriëntatiegesprek gaan we aan de slag met een aanbieding. Na akkoord van de aanbieding wordt er een ontwerp gemaakt.

Stap 2

Ontwerp en prijsopgave

Na het oriënterende gesprek gesprek waarin we de wensen en ideeën hebben besproken volgt de volgende stap.

Wij maken een aanbieding en als die akkoord is gaan wij aan de slag met het ontwerp.

Wij maken een realistische en sfeervolle schets van het ontwerp. Hiermee heeft u een duidelijk en overzichtelijk beeld van het plan.

Daarna kunnen wij overgang tot het plannen van de werkzaamheden zodat u precies weet wanneer u wat kunt verwachten.

P1012793

Stap 3

Realisatie

Als het ontwerp akkoord is gaan wij aan de slag met het realiseren van het plan. Wij maken een planning, in overleg met onze klant. In onze werkplaats bereiden wij het werk voor en daardoor gaat de montage op locatie vrij vlot. Doordat we een goede planning hebben kunnen wij zorgen voor een snel en mooi eindresultaat.

Stap 4

Oplevering

Zodra het project tot in de puntjes is afgewerkt, gaan we over op de officiële oplevering. We lopen samen met de klant het project na en mochten er nog bepaalde onderdelen waar u toch nog niet helemaal tevreden over bent, lossen wij die zo spoedig mogelijk op. Pas als u helemaal tevreden bent over het eindresultaat, zijn wij dat ook.

P1012732
Design & creatie: Worldwebdesign